In voorbereiding op de zomer is iedereen natuurlijk weer flink aan het pompen geweest; zwembandje hier, luchtbed daar, want je wilt er tenslotte helemaal klaar voor zijn. Maar voel je die zinderende zomerse spanning ook in je banden? Tango helpt je hier graag bij. En ze verkopen geen lucht, oppompen van je banden doe je hier namelijk helemaal gratis. Dat is niet alleen voordeliger omdat je hiermee bespaart op het brandstofverbruik, het is ook nog eens veiliger.

Om dit onder de aandacht te brengen, ontwikkelden we speciaal voor het festival ‘Breda Drijft’ op zondag 7 juli een uniek Tango ‘pompstation’… Bezoekers konden bij dit Pompstation gratis hun unicorn, flamingo, rubberboot of strandbal laten opblazen. Om vervolgens vanaf het water verder te genieten van het festival.

DAAR GAAT onze GOEDE NAAM

The Communication Company & Redcorner gaan verder als Fightclub. Eén bedrijf met één naam, één locatie, één P&L en één aanspreekpunt. Onze missie: creatieve- en vooral renderende campagnes maken voor onze klanten. Lees er hier meer over.

IN IT TO WIN IT.