In voorbereiding op de zomer is iedereen natuurlijk weer flink aan het pompen geweest; zwembandje hier, luchtbed daar, want je wilt er tenslotte helemaal klaar voor zijn. Maar voel je die zinderende zomerse spanning ook in je banden? Tango helpt je hier graag bij. En ze verkopen geen lucht, oppompen van je banden doe je hier namelijk helemaal gratis. Dat is niet alleen voordeliger omdat je hiermee bespaart op het brandstofverbruik, het is ook nog eens veiliger.

Om dit onder de aandacht te brengen, ontwikkelden we speciaal voor het festival ‘Breda Drijft’ op zondag 7 juli een uniek Tango ‘pompstation’… Bezoekers konden bij dit Pompstation gratis hun unicorn, flamingo, rubberboot of strandbal laten opblazen. Om vervolgens vanaf het water verder te genieten van het festival.

Fightclub joins Customer Collective

Breda 22 juni 2021 – Fightclub, voorheen ‘The Communication Company’, is na 32 jaar volledig zelfstandig te zijn geweest, onderdeel geworden van de Belgische bureaugroep Customer Collective. En dit heeft alles te maken met hoe wij de toekomst van marketing zien. Die draait in onze ogen om Customer Ownership; er voor zorgen dat je je klant vanaf de eerste mogelijkheid vastpakt, laat groeien en nooit meer loslaat. Want investeren in een klant die niet écht van jou is levert nooit een ROI op.