We are in it
to win it

Marketing gaat om winnen. Of het nou marktaandeel, merkbekendheid, omzet of awards is. En om te kunnen winnen moet elk stukje van de puzzel kloppen, van merkstrategie tot core creative idea, van social media tot je website. Volledig geïntegreerd, meetbaar en gericht op ROI. Fightclub is een creatief bureau dat zo resultaatgericht is als een digital agency en een digital agency dat net zulke slimme ideeën kan bedenken als een creatief bureau. Fightclub biedt klanten net die extra marketing edge. Het complete pakket onder letterlijk één dak: van een geïntegreerde online plus offline strategie, tot branding en performance uitrol van campagnes met hoog creatief niveau en uitstekende web development technologie.

Jij

Jij bent een Creative / Art Director die graag het gevecht aan gaat met briefings, strategen en cliënt managers. Iemand die inspireert met originele concepten en stevige designs. Die naast het grote plaatje, het kleine plaatje niet uit het oog verliest. Iemand die onze designafdeling en studio inspireert en aanstuurt. Die spraakmakend en prijswinnend werk maakt, zowel on- als offline. Met minimaal vijf jaar ervaring, een portfolio vol KO’s en een ‘in it to win it’ mentaliteit. Herkenbaar? Stap in de ring!

WIJ BIEDEN

• De leukste klanten om voor en mee te werken!
• Concurrerend salaris plus pensioen, reiskosten en laptop
• Veel mogelijkheden voor professionele groei en een inspirerende open sfeer
• Een topteam van om en nabij 55 multi-getalenteerde collega’s: samen zijn we Fightclub
• Prachtige werklocatie in de oude Oranje Boom Brouwerij naast het Centraal Station Breda
• Lekkere en gezonde lunches, wekelijkse borrels, jaarlijkse skireisjes etc

Ben jij de Creative / Art Director die wij zoeken?

Stuur dan je motivatie, CV en portfolio naar [email protected] t.a.v. Bram Baaij. Sollicitaties zonder portfolio nemen wij helaas niet in behandeling.

We hopen je snel welkom te heten bij de Fightclub!

Sollicitatie