We are in it
to win it

Marketing gaat om winnen. Of het nou marktaandeel, merkbekendheid, omzet of awards is. En om te kunnen winnen moet elk stukje van de puzzel kloppen, van merkstrategie tot core creative idea, van social media tot je Google AdWords campagnes. Volledig geïntegreerd, meetbaar en gericht op ROI. Fightclub is een creatief bureau dat zo resultaatgericht is als een digital agency en een digital agency dat net zulke slimme ideeën kan bedenken als een creatief bureau. Fightclub biedt klanten net die extra marketing edge. Het complete pakket onder letterlijk één dak: van een geïntegreerde online plus offline strategie, tot branding en performance uitrol van campagnes met hoog creatief niveau en gefocused op de kpi’s van onze klanten.

Jij

Jij bent een Creative Director met een track record. Een meewerkend voorman. Niet alleen als het gaat om winnen van awards en altijd een 10 willen opleveren, maar ervaren in het optimaliseren van een team, het aansturen en motiveren. Daarnaast kun je acteren als volwaardig MT-lid en begrijpt dat er naast kick-ass werk ook geld verdiend moet worden.

Omdat Fightclub een flinke transitie doormaakt van offline naar 360, zoeken we iemand die zowel offline- als online ervaring heeft. Idealiter heb je al ervaring in een dergelijke rol binnen een digital- of fullservice agency en zit je net zo ambitieus en ondernemend in de wedstrijd als de rest van ons team en directie. Je gaat dan ook graag het gevecht aan met briefings, strategen en het cliënt team, waarbij jouw senioriteit en creativiteit het team en onze klanten inspireert met als doel verwachtingen te overtreffen en de lat hoog te leggen en houden. Je verliest daarbij naast het grote plaatje, het kleine plaatje niet uit het oog en zorgt voor de juiste strategische aansluiting. Iemand die onze art-directors, designafdeling en studio inspireert en dagelijks aanstuurt.

WIJ BIEDEN

  • Salaris passend bij de senioriteit van de functie;
  • Goede secundaire voorwaarden, met o.a. pensioen, reiskosten en laptop;
  • Vertrouwen en vrijheid om creatie binnen Fightclub naar jouw inzichten te optimaliseren;
  • Een topteam van 55 multi-getalenteerde collega’s;
  • Een prachtige werklocatie in de oude Oranjeboom Brouwerij, naast het Central Station Breda;
  • Lekkere en gezonde lunches, wekelijkse borrels, jaarlijkse skireisjes etc.
Pak jij de handschoen op? Breng jij Fightclub creatief naar de next level? Wil je spraakmakend en prijswinnend werk maken, een team bouwen en helpen onze groei succesvol voort te zetten? Heb jij die ‘in it to win it’ mentaliteit? Stap in de ring en solliciteer!

Ben jij de Creative Director die wij zoeken?

Stuur dan je motivatie en CV naar [email protected] We hopen je snel welkom te heten bij de Fightclub!

Sollicitatie

'BESTE FULL-SERVICE AGENCY VAN NEDERLAND 2020'

Fightclub, voorheen ‘The Communication Company’, deed voor het eerst mee in de categorie voor grote bureaus (50 FTE+) in de FONK100 verkiezing 2020. De lat ligt hoog bij de grote bureau’s en met een gemiddeld rapportcijfers van 9,16 zijn we als nummer 1 geëindigd in de lijst van ruim 250 bureaus. We zijn dan ook extra trots op deze prestigieuze award en danken onze klanten van harte voor deze waardering. Je leest er alles over in het nieuwsbericht.