One
in 10

Je krijgt de beste mensen als je de leukste klanten hebt, maar je krijgt de leukste klanten als je de beste mensen hebt. Negen van de tien grootste talenten in onze branche willen op een of andere manier nog steeds het liefst in Amsterdam werken. Prima, als die tiende maar naar ons komt. Wat hebben we te bieden?

Je werkt niet alleen met de beste mensen, je werkt ook vóór de beste mensen. Want hoe je het ook wendt of keert; samenwerken met topmarketeers van merken als Jupiler, KLM of Interpolis is inspirerend en leerzaam. Briefings en feedback zijn gestructureerd en daar kun je wat mee. Je wordt er een betere communicatieprof van.

Pas je bij ons team maar zie je niet direct een vacature die bij je functie past? Geen zorgen wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent, stuur  je motivatie en CV naar [email protected]

We hopen je snel welkom te heten bij de Fightclub!

Fightclub joins Customer Collective

Breda 22 juni 2021 – Fightclub, voorheen ‘The Communication Company’, is na 32 jaar volledig zelfstandig te zijn geweest, onderdeel geworden van de Belgische bureaugroep Customer Collective. En dit heeft alles te maken met hoe wij de toekomst van marketing zien. Die draait in onze ogen om Customer Ownership; er voor zorgen dat je je klant vanaf de eerste mogelijkheid vastpakt, laat groeien en nooit meer loslaat. Want investeren in een klant die niet écht van jou is levert nooit een ROI op.