We are in it
to win it

Heb jij altijd al willen werken bij een creatief bureau, dat net zo resultaatgericht werkt als een digital agency. En een digital agency is dat net zulke slimme ideeën kan bedenken als een creatief bureau. Dan is dit je kans! We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaires met de “in it to win it” mentaliteit, iemand met zelfkennis en verantwoordelijkheidsgevoel die met hen geen uitdaging uit de weg gaat en voor langere tijd op zoek is naar een leuke plek binnen onze account, strategie of online marketing afdeling. Heb jij affiniteit met offline en online marketing, communicatie, strategie en social media etc? En geloof jij in “work hard, play hard”. Want winnen én het vieren hiervan gebeurt niet altijd tussen 9 en 5. Stap je dan met ons de ring in?

We zitten in het Brouwhuis aan het Ceresplein, dicht bij het station van Breda. Dé stageplek bij een fullservice bureau waarbij je omgeven wordt door 55+ brand & performance professionals die successen graag samen delen, aan onze eigen bar! Lijkt dit jou iets? Laat deze kans dan niet voorbij gaan en solliciteer bij hét full-service bureau van Breda.  Mail je motivatie en CV naar [email protected] ter attentie van Sarah Stolarz. 

Ben jij onze nieuwe stagiair?

die altijd net dat beetje extra biedt? Stuur dan je motivatie en CV naar [email protected] We hopen je snel welkom te heten bij de Fightclub!

Sollicitatie

Fightclub joins Customer Collective

Breda 22 juni 2021 – Fightclub, voorheen ‘The Communication Company’, is na 32 jaar volledig zelfstandig te zijn geweest, onderdeel geworden van de Belgische bureaugroep Customer Collective. En dit heeft alles te maken met hoe wij de toekomst van marketing zien. Die draait in onze ogen om Customer Ownership; er voor zorgen dat je je klant vanaf de eerste mogelijkheid vastpakt, laat groeien en nooit meer loslaat. Want investeren in een klant die niet écht van jou is levert nooit een ROI op.