We are in it
to win it

Heb jij altijd al willen werken bij een creatief bureau, dat net zo resultaatgericht werkt als een digital agency. En een digital agency is dat net zulke slimme ideeën kan bedenken als een creatief bureau. Dan is dit je kans! We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaires met de “in it to win it” mentaliteit, iemand met zelfkennis en verantwoordelijkheidsgevoel die met hen geen uitdaging uit de weg gaat en voor langere tijd op zoek is naar een leuke plek binnen onze account, strategie of online marketing afdeling. Heb jij affiniteit met offline en online marketing, communicatie, strategie en social media etc? En geloof jij in “work hard, play hard”. Want winnen én het vieren hiervan gebeurt niet altijd tussen 9 en 5. Stap je dan met ons de ring in?

We zitten in het Brouwhuis aan het Ceresplein, dicht bij het station van Breda. Dé stageplek bij een fullservice bureau waarbij je omgeven wordt door 55+ brand & performance professionals die successen graag samen delen, aan onze eigen bar! Lijkt dit jou iets? Laat deze kans dan niet voorbij gaan en solliciteer bij hét full-service bureau van Breda.  Mail je motivatie en CV naar [email protected] ter attentie van Sarah Stolarz. 

Ben jij onze nieuwe stagiair?

die altijd net dat beetje extra biedt? Stuur dan je motivatie en CV naar [email protected] We hopen je snel welkom te heten bij de Fightclub!

Sollicitatie

'BESTE FULL-SERVICE AGENCY VAN NEDERLAND 2020'

Fightclub, voorheen ‘The Communication Company’, deed voor het eerst mee in de categorie voor grote bureaus (50 FTE+) in de FONK100 verkiezing 2020. De lat ligt hoog bij de grote bureau’s en met een gemiddeld rapportcijfers van 9,16 zijn we als nummer 1 geëindigd in de lijst van ruim 250 bureaus. We zijn dan ook extra trots op deze prestigieuze award en danken onze klanten van harte voor deze waardering. Je leest er alles over in het nieuwsbericht.