We are in it
to win it

Marketing gaat om winnen. Of het nou marktaandeel, merkbekendheid, omzet of awards is. En om te kunnen winnen moet elk stukje van de puzzel kloppen, van merkstrategie tot core creative idea, van social media tot je website. Volledig geïntegreerd, meetbaar en gericht op ROI. Fightclub is een creatief bureau dat zo resultaatgericht is als een digital agency en een digital agency dat net zulke slimme ideeën kan bedenken als een creatief bureau. Fightclub biedt klanten net die extra marketing edge. Het complete pakket onder letterlijk één dak: van een geïntegreerde online plus offline strategie, tot branding en performance uitrol van campagnes met hoog creatief niveau en uitstekende web development technologie.

WIE ZIJN JULLIE?

Jullie zijn een stevig senior creative team, dat graag het gevecht aan gaat met briefings, strategen en cliëntmanagers. Een team dat origineel, spraakmakend en prijswinnend werk maakt, zowel on- als offline. Een team dat elkaar en de rest van Fightclub scherp houdt. Een team met minimaal vijf jaar ervaring, een portfolio vol KO’s en een ‘in it to win it’ mentaliteit. Herkenbaar? Stap in de ring!

Wij bieden

  • De leukste klanten om voor en mee te werken!
  • Concurrerend salaris plus pensioen, reiskosten en laptop
  • Veel mogelijkheden voor professionele groei en een inspirerende open sfeer
  • Een topteam van om en nabij 60 multi-getalenteerde collega’s: samen zijn we Fightclub
  • Prachtige werklocatie in de oude Oranje Boom Brouwerij naast het Centraal Station Breda
  • Lekkere en gezonde lunches, wekelijkse borrels, jaarlijkse skireisjes etc

Zijn jullie in it to win it?

We hopen jullie snel welkom te heten bij de Fightclub!

Sollicitatie Creatie

DAAR GAAT onze GOEDE NAAM

The Communication Company & Redcorner gaan verder als Fightclub. Eén bedrijf met één naam, één locatie, één P&L en één aanspreekpunt. Onze missie: creatieve- en vooral renderende campagnes maken voor onze klanten. Lees er hier meer over.

IN IT TO WIN IT.