Bekijk
in

WASA WINS AWARENESS

Denk je aan Wasa, dan denk je vooral aan Zweeds knäckebröd. Totdat Fightclub een campagneconcept ontwikkelde die awareness genereerde voor de nieuwe Wasa Tasty Bites; een verantwoord tussendoortje. Middels o.a. een influencer campagne werden de Tasty Bites onder een groot publiek onder de aandacht gebracht.

JUPILER
WINS BIG

Je marktaandeel omhoog van 54% naar 68%, je reclameslogan uitgegroeid tot nationale strijdkreet bij het voetbal en een verdeeld land een stukje dichter bij elkaar gebracht. Oh ja; en twee Effies en een Lamp.

Flexizone
Wins Leads

Het genereren van zakelijke leads om de flexible bedrijfsunits over de elf locaties te vullen.

Namenenzo wins turnover & returns

Echte winnaars blijven trainen. Voor NamenEnzo zijn wij verantwoordelijk voor de digital strategy en analyseren wij ongoing de data om achter knelpunten te komen. Deze vertalen wij in nieuwe design elementen. Dit testen we tegen het origineel.

DRISCOLLS WINS
BRANDLOVERS

Fightclub is verantwoordelijk voor de gehele internationale brand campaign voor Driscoll’s. Helemaal 360 graden, van strategy en creatie tot social en performance.

HOTEL THE MATCH
WINS THE MATCH

Wat heb je aan een gym, spa en sterrenrestaurant in je hotel als alle action buiten is? Check in to stay out!

Tango wins
new consumers

Al jaren bewaakt Fightclub de algehele marketing voor Tango. Van de positionering tot de performance van alle 200+ benzinestations. En opeens kreeg zelfs benzine E-nummers. Het Tango Tankbewijs is één van de vele campagnes waarmee we van een enorme communicatie-uitdaging een doorslaand succes in interactie en conversie hebben gemaakt.

KLM wins
in Belgium

Een Abri heeft een gemiddelde contacttijd van 1,4 seconden. Meer dan genoeg om op basis van harde salesdoelstellingen campagneresultaten te behalen.

Are you in it
to win it?

Ben jij ook superambitieus, maar heb je tegelijkertijd het gevoel dat er wel wat meer te winnen valt? Dan ben je bij Fightclub waarschijnlijk aan het juiste adres. Als je een uurtje van jouw tijd wilt investeren, dan zijn we daar zo achter. Het begint met een klik hier.