Google komt met de grootste algoritme update ooit?!

Alles wijst er op met de aankondiging van Google gisteren over de zogenoemde March 2024 core update. Jaarlijks voert Google meerdere grote updates door aan het algoritme, waardoor de zoekresultaten behoorlijk door elkaar worden geschud. Leer meer van onze SEO specialisten.

M100

Wat zou het communicatievak zijn zonder de marketeers die samen met hun bureaus elke dag weer alles geven voor het beste werk? Dat beseffen we bij Fightclub maar al te goed. En wanneer je als marketeer vervolgens ook nog ’ns wordt geselecteerd voor de Marketing Report M100 dan verdient dat extra waardering. Ons credo is niet voor niets: IN IT TO WIN IT. Daarom hebben we de ‘M100 AI Hall of Fame 2024’ gecreëerd: een collectie unieke portretten, gemaakt met onze eigen mix van creativiteit én AI.

Ringside 2023: Fightclub X Google

Wat een geslaagd Marketing Ringside Event! Op het hoofdkantoor van Google hebben we inspirerende sessies gehouden over hot-topics zoals AI, personalisatie en performance first strategies. A big shout out naar alle sprekers van Google, addData en Verfwinkel.nl die samen met onze strategy lead Sander van der Hagen dit event tot een enorm succes maakten!

Venco introduceert drop-gifjes voor de grootste dropeters ter wereld.

Geen volk ter wereld houdt meer van drop dan de Nederlanders. 32 miljoen kilo per jaar eten we ervan, zo’n 2 kilo per persoon. Zulke dropliefhebbers verdienen een manier om hun passie te uiten op social media. Daarom introduceert het populairste dropmerk van Nederland in samenwerking met Fightclub een uitgebreide collectie drop-gifjes om Instagram Stories mee te designen.

Daimler Truck Nederland verlengt succesvolle samenwerking met Fightclub.

Daimler Truck Nederland, vertegenwoordiger van de toonaangevende merken Mercedes-Benz Trucks en FUSO Trucks in Nederland, kondigde vandaag de verlenging aan van hun vruchtbare samenwerking met Brand & Performance Agency, Fightclub. Deze partnership, die begon eind 2020, wordt nu verlengd voor de komende twee jaar.

Directiewissel bij Fightclub; Eric Beekman en Hugo van Mol vervangen Stefan Nuijten.

Binnen het directieteam van Fightclub heeft recent een wisseling van de wacht plaatsgevonden. Stefan Nuijten draagt z’n rol als Managing Director over aan het tweemanschap Eric Beekman (EnoRm, Forza Refurbished) en Hugo van Mol (EnoRm, Efteling). Samen nemen zij de verantwoordelijkheid op zich voor Fightclub & EnoRm. Beekman en Van Mol, beiden partner, zijn al langer aan het bedrijf verbonden.

ZORGVERZEKAAR JUST EN FIGHTCLUB BIEDEN JOU ‘JUST WAT JIJ NODIG HEBT’

Na het winnen van de pitch trapten Fightclub en Just hun samenwerking vorig jaar af met de merkcampagne ‘Just wat jij nodig hebt’. Hiermee werd de merknaam slim gekoppeld aan de mentaliteit van het merk.

FIGHTCLUB VOTED #1 FULL-SERVICE AGENCY OF THE NETHERLANDS!

HET BESTE BUREAU VAN NEDERLAND? Volgens onze klanten wel*, in ieder geval in de categorie ‘grote bureaus’. We scoorden zelfs het hoogst op de punten Creativiteit, Relatiebeheer en Tevredenheid in het algemeen. Natuurlijk hebben we daar op geproost met z’n allen. En daarna? Daarna zijn we meteen weer aan het werk gegaan. Want hoe trots we ook zijn op dit geweldige resultaat, we zijn maar zo goed als ons laatste werk…

Fightclub laat Bredase stadshelden een kruis maken tegen geweld

Voor de gemeente Breda ontwikkelde Fightclub een campagne die aandacht vraagt voor het afkeuren van geweld. Met #bredategengeweld worden beelden getoond van bekende en onbekende Bredanaars die een kruis maken met hun armen om duidelijk te maken dat ze tegen iedere vorm van geweld zijn.

Brand & performance agency Fightclub neemt branchegenoot EnoRm over en integreert Belgische bureau Grava

Het Bredase full-service agency Fightclub breidt flink uit met de overname van digital agency EnoRm, ook gevestigd in Breda en de integratie van het Belgische performance agency Grava.

5X zo til jij influencer marketing naar een hoger niveau

Ik influence, jij influencet, wij influencen... Met deze tips til jij influencer marketing naar een hoger niveau!

Fightclub wordt onderdeel van Customer Collective

Het Bredase brand & performance agency Fightclub, wat vorig jaar fuseerde met reclamebureau The Communication Company (TCC), is onderdeel geworden van Customer Collective.

FIGHTCLUB WINS BIG

Het digital- & reclamebureau Fightclub is verkozen tot beste full-service bureau van Nederland in de categorie groot. Het bedrijf dat voor velen bekend is onder de voormalige naam The Communication Company deed voor het eerst mee in de categorie voor grote marketingbureau’s.

MERCEDES-BENZ TRUCKS KIEST FIGHTCLUB

‘Wat ons vooral aanspreekt in Fightclub is de pragmatische manier van werken, het no nonsense karakter van het bureau, de visie op CRM en het resultaatgerichte werken waarbij we vol gaan inzetten op concrete vooraf afgesproken KPI’s.

TENTOO BEWEEGT MET JE MEE

Fightclub ontwikkelde voor Tentoo een aangescherpte positionering, een gloednieuwe huisstijl en een online campagne die volledig aansluit bij deze gedachte.

Are you in it to win it?

Heeft u een project of idee en bent je op zoek naar een sparring partner? Wij gaan graag met u een inspirerend & creatief gesprek aan en komen zo samen met u tot een mooi resultaat!