Fightclub wordt onderdeel van Customer Collective

Het Bredase brand & performance agency Fightclub, wat vorig jaar fuseerde met reclamebureau The Communication Company (TCC), is onderdeel geworden van Customer Collective.

FIGHTCLUB WINS BIG

Het digital- & reclamebureau Fightclub is verkozen tot beste full-service bureau van Nederland in de categorie groot. Het bedrijf dat voor velen bekend is onder de voormalige naam The Communication Company deed voor het eerst mee in de categorie voor grote marketingbureau’s.

MERCEDES-BENZ TRUCKS KIEST FIGHTCLUB

‘Wat ons vooral aanspreekt in Fightclub is de pragmatische manier van werken, het no nonsense karakter van het bureau, de visie op CRM en het resultaatgerichte werken waarbij we vol gaan inzetten op concrete vooraf afgesproken KPI’s.

TENTOO BEWEEGT MET JE MEE

Fightclub ontwikkelde voor Tentoo een aangescherpte positionering, een gloednieuwe huisstijl en een online campagne die volledig aansluit bij deze gedachte.

FIGHTCLUB EN HULPHOND NEDERLAND SCHOOIEN OM DONATIES

Normaal mag het niet, maar binnenkort is het voor één keer toegestaan: schooien! Tijdens ‘De Week van de Schooiers’ roept Hulphond Nederland alle baasjes én hun trouwe viervoeters op om samen eenmalige giften op te halen voor de opleiding en inzet van hulphonden.

FIGHTCLUB MAAKT GIGA NIEUWE CAMPAGNE VOOR DELTA

Fightclub maakt een Giga nieuwe campagne voor Delta.

FRANKRIJK BIJ JE THUIS, DA’S PAS FIJN!

Fightclub en Paturain brengen met Vive la Hollande een ode aan de thuisvakantie.

Paturain kiest na 20 jaar opnieuw voor Fightclub

Da's pas fijn, Savencia Fromage & Dairy is na 20 jaar als klant terug bij Fightclub. Fightclub is inmiddels volop bezig met het ontwikkelen van een nieuwe campagne voor Paturain.

MARKETEERS; ON YOUR MARKS!

In de woorden van de grote Jack Welch: ‘When there’s change, there’s opportunity’. Je moet het gewoon ff anders aanpakken, nieuwe manieren vinden. Dan kan 2020, geloof het of niet, best nog wel eens een goed marketingjaar worden. Maar je moet wel bereid zijn een sprintje in te zetten. En wie sprintjes wil winnen, moet zich aan vijf spelregels houden:

Google Shopping Gratis in 2020

In de VS kan je sinds april 2020 gratis je producten vertonen via Google Shopping en tegen het einde van 2020 is dit ook mogelijk in Nederland! Benieuwd hoe je hier de juiste voorbereiding op kunt treffen, zodat jouw producten gratis vertoond worden binnen het Google Shopping netwerk?

Brisker Group kiest Fightclub

Brisker Group, een van Nederland’s grootste full-service HR-dienstverleners, heeft na een pitch haar communicatiebelangen ondergebracht bij Fightclub, voorheen The Communication Company (TCC).

JVCKENWOOD Europa kiest voor Fightclub

JVCKENWOOD Europa heeft voor Fightclub gekozen om hun nieuwe campagne uit te rollen. Het Bredase Fightclub (voorheen TCC, The Communication Company) is als eerste gestart met een campagne rondom headphones, die een kick-off gaat krijgen in Nederland en in een later stadium opgeschaald zal worden naar Europa.

Bolton Adhesives kiest voor Fightclub

Fightclub wint de pitch. Het reclamebureau uit Breda gaat aan de slag voor Bolton Adhesives, het bedrijf achter merken als Bison, UHU en Griffon.

Reclamebureau The Communication Company (TCC) gaat verder als Fightclub

Het Bredase reclamebureau TCC heeft bekendgemaakt dat het na exact 30 jaar verdergaat als Fightclub.

Het nieuwe bureau voor het nieuwe WeightWatchers

Tijd voor nieuw gewicht in de schaal

Are you in it to win it?

Heeft u een project of idee en bent je op zoek naar een sparring partner? Wij gaan graag met u een inspirerend & creatief gesprek aan en komen zo samen met u tot een mooi resultaat!