Search Engine Advertising (SEA)

Search Engine Advertising (SEA) is een krachtige vorm van online adverteren waarmee je jouw bedrijf zichtbaar maakt op de resultatenpagina’s van zoekmachines zoals een Google en Bing. Met SEA worden jouw advertenties getoond wanneer potentiële klanten zoeken naar relevante producten of diensten. Dit betekent dat je direct voor je doelgroep verschijnt, precies op het moment dat ze geïnteresseerd zijn.

Expertise en Ervaring

Onze SEA specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

Tijd en Efficiëntie

Door je SEA uit te besteden, kun jij je volledig focussen op je core business, terwijl wij zorgen voor optimale campagneprestaties.

Korte lijntjes

We stellen onze klanten in staat om direct met de SEA specialist te schakelen.

Maximaal resultaat

Dankzij onze efficiënte aanpak en continue optimalisaties behaal je een hogere ROI zonder je budget te overschrijden.

Onze werkwijze

Om jouw SEA campagnes tot een succes te maken, volgen we een gestructureerde werkwijze:

Doelgroepanalyse

We starten met een grondige analyse van jouw doelgroep. Wie zijn ze? Waar zoeken ze naar? Wat zijn hun online gedragspatronen? Deze inzichten gebruiken we om gerichte en effectieve advertenties te creëren en campagnes te bouwen.

Analyseren van huidige campagnestructuur

Heb je al lopende SEA-campagnes? Wij voeren een uitgebreide audit uit om de huidige structuur te analyseren. We identificeren sterke punten en ontdekken verbeterpunten om de campagneprestaties te optimaliseren.

Future proof measurement

Om de prestaties van je campagnes nauwkeurig te meten, implementeren we geavanceerde tracking en analyse tools. Hiermee zorgen we ervoor dat we niet alleen de huidige resultaten kunnen meten, maar ook voorbereid zijn op toekomstige ontwikkelingen en veranderingen in de markt.

  • Consent Mode V2
  • Enhanced Conversions
  • Server-side tagging

Slimmer dan de concurrentie

We analyseren jouw concurrenten en hun SEA-strategieën om te ontdekken waar kansen liggen. Met deze inzichten kunnen we strategieën ontwikkelen die ervoor zorgen dat je de concurrentie voor blijft.

Performance naar een next level

Onze experts blijven je campagnes continu monitoren en optimaliseren. We voeren A/B-tests uit, optimaliseren biedstrategieën, verfijnen advertentieteksten, voeren doelgroep analyses uit etc. om de prestaties voortdurend te verbeteren. Ons doel is om de beste resultaten te behalen en jouw ROI maximaal te laten groeien.

Analyse en rapportage

Transparantie is onze belangrijkste waarde. We rapporteren regelmatig over de resultaten van jouw SEA-campagnes, zodat je op de hoogte blijft van de prestaties en ontwikkelingen. Daarnaast bespreken we samen de actiepunten en next-steps en kunnen we de SEA-strategie verder optimaliseren.

SEA: meer dan alleen zoekresultaten

SEA is tegenwoordig meer dan alleen bovenaan de zoekresultaten van Google of Bing staan. Door de juiste campagnetypes en doelgroepen te gebruiken, kun je zichtbaar zijn voor potentiële klanten, zowel wanneer ze actief zoeken als wanneer ze dat niet doen. We zetten doelgerichte campagnes op, zoals YouTube en Display Ads voor de hogere funnel en Performance Max (& Shopping Ads) voor de lagere funnel, om potentiële klanten te bereiken die klaar zijn voor conversie.

Is SEA ook iets voor jouw organisatie?

Als full-service brand en performance agency weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om te investeren in onze klanten. Een never-let-go relatie is voor ons essentieel. Alleen zo kunnen wij de Return On Investment (ROI) van onze klanten maximaliseren.

Ben jij nieuwsgierig wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag dan hier een gratis SEA audit aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Are you in it
to win it?

Ben jij ook superambitieus, maar heb je tegelijkertijd het gevoel dat er wel wat meer te winnen valt? Dan ben je bij Fightclub waarschijnlijk aan het juiste adres. Als je een uurtje van jouw tijd wilt investeren, dan zijn we daar zo achter. Het begint met een klik hier.