city guide voor seo

Wanneer je naar Eindhoven gaat, zoek je natuurlijk op attracties, plekken om te eten of winkels. Die gebruikers trekken we naar de site door kwalitatieve artikelen die goed scoren. Doordat bezoekers op de site van Hotel The Match komen, worden ze verleid om hier een kamer te boeken.

mobile-first ontworpen site, die past bij de jonge doelgroep

Hotel The Match is niet voor de traditionele hotelganger, maar juist voor de nieuwe generatie. Een generatie met nieuwe ideeën die vooral wil ontdekken en avonturen wil beleven in een stad als Eindhoven. Een generatie die vooral mobiel en onderweg is. De site sluit daar volledig op aan.

Een eigentijdse website met boekingsmodule.

'BESTE FULL-SERVICE AGENCY VAN NEDERLAND 2020'

Fightclub, voorheen ‘The Communication Company’, deed voor het eerst mee in de categorie voor grote bureaus (50 FTE+) in de FONK100 verkiezing 2020. De lat ligt hoog bij de grote bureau’s en met een gemiddeld rapportcijfers van 9,16 zijn we als nummer 1 geëindigd in de lijst van ruim 250 bureaus. We zijn dan ook extra trots op deze prestigieuze award en danken onze klanten van harte voor deze waardering. Je leest er alles over in het nieuwsbericht.