Meer likes zijn leuk maar betekenen helemaal niets…

Ga voor impact. Ga voor social. Wil jij indruk maken, regels doorbreken, een community creëren of juist ermee connecten? Wij breken onze social breinen er graag over. Iedere dag werken we keihard aan social contentstrategieën, community management, influencer marketing, always-on, social shoots, social camagnes en meer! Benieuwd naar ons werk of wat we voor jou kunnen doen? Slide in onze DM, pak een kop koffie en check alvast ons werk.”

Social strategie

Bij Fightclub begrijpen we dat effectieve marketing meer is dan alleen het verspreiden van je boodschap. Het draait om een slimme strategie die je doelen ondersteunt en je merk daadwerkelijk naar een next level tilt. Onze strategen werken continu samen met de juiste experts om ervoor te zorgen dat de strategie volledig aansluit bij jouw merk. Winnen doe je namelijk niet alleen!

Content creatie

We gaan altijd voor het creëren van onderscheidende content die niet alleen de juiste doelgroep aanspreekt, maar ook jouw merk op de social kaart zet. Met onze always-on content en doelgerichte campagnes zorgen we ervoor dat jouw merk opvalt in de digitale wereld. Van pakkende visuals tot meeslepende verhalen, wij streven ernaar om de essentie van jouw merk vast te leggen.

Meer »

Influencer marketing

Met Fightclub ben je verzekerd van een ijzersterke strategie die niet alleen de online zichtbaarheid vergroot, maar ook een positieve invloed heeft op de relatie tussen jouw merk en de doelgroep. Door zorgvuldig geselecteerde influencers in te zetten, optimaliseren we niet alleen het bereik van jouw boodschap, maar versterken we ook de merkbekendheid en brand love. Onze aanpak is gericht op het vinden van influencers die volledig aansluiten bij jouw merkidentiteit, waardoor de boodschap authentiek overkomt.

Webcare en Community management

Bij Fightclub beschouwen we community management als een moment om écht die connectie te leggen, in plaats van alleen maar vragen te beantwoorden. Community management zorgt er namelijk voor dat consumenten een sterke affiniteit met jouw merk ontwikkelen. Wij zorgen ervoor dat jouw merk het juiste sentiment behoudt door middel van passende social care. Want wat is een merk zonder community?

Social shoot

Ook bieden we op maat gemaakte shoots aan, waarbij we de essentie van jouw merk vangen, in beeld en video. Met aandacht voor details en geïnspireerd door schetsen, creëren we een passende look en feel. Onze getalenteerde fotografen en videografen leveren hoogwaardige content die de identiteit van jouw merk versterkt.

Meer »

Content marketing

Onze getalenteerde content marketeers schrijven niet alleen nieuwsbrieven en blogs, maar zijn ook helemaal thuis in het creëren van pakkende testimonials. Geoptimaliseerde content die niet alleen informeert, maar ook inspireert. Of het nu gaat om het winnen van de aandacht van je doelgroep met boeiende nieuwsbrieven of het leveren van knallende blogs – onze content Fighters krijgen het iedere keer weer voor elkaar. 

SOCIAL MEDIA CASES

DELTA WINS ALSO OUTSIDE ZEELAND

Social Media (diensten pagina)

Social Media (diensten pagina)

DELTA WINS ALSO OUTSIDE ZEELAND

Are you in it
to win it?

Ben jij ook superambitieus, maar heb je tegelijkertijd het gevoel dat er wel wat meer te winnen valt? Dan ben je bij Fightclub waarschijnlijk aan het juiste adres. Als je een uurtje van jouw tijd wilt investeren, dan zijn we daar zo achter. Het begint met een klik hier.