Meer likes zijn leuk maar betekenen helemaal niets…

… als het niets doet voor online sales. Ons digital marketingteam staat elke dag paraat om merken en bedrijven te ondersteunen in het behalen van hun doelen en hun bedrijf te laten groeien. Dit doen we door slimme inzet van data om huidige consumenten te bereiken. Die consument die een nee-nee sticker stevig op de online brievenbus heeft geplakt, zich druk WhatsAppend en Instagrammend van hot naar her begeeft en alleen maar tijd heeft voor dingen die écht relevant voor hem of haar zijn.

SIMPELE WINS

Onze manier van werken berust op een simpele waarheid: het gaat niet om zeggen wat je doet. Het gaat om doen wat je zegt. Dat is hoe we onze eigen zaken en de zaken van onze klanten aanpakken. We geloven niet in gokjes wagen. We passen data, onderzoek, technologie en creatieve inzichten toe om in onze planning en het maken van beslissingen. We denken niet meer in digitaal of analoog. We krijgen dingen voor elkaar.

EXPERTISE WINS

Data triggert niet alleen creativiteit, maar speelt ook een sleutelrol in alles wat we doen. Hiermee kunnen we transparanter en efficiënter te werk gaan. Merken en bedrijven benaderen ons niet alleen omdat we de meeste getalenteerde en ambitieuze koppen rond hebben lopen, maar ook vanwege onze bewezen expertise en onze manier van werken. We boeken resultaten die onze klanten enthousiast maken. En als onze klanten enthousiast zijn, zijn wij dat ook.rnrnrn

DIGITAL MARKETING CASES

Caramol wins
share of throat

Porsche Wins
Quality Leads

Verfwinkel Wins
with flying colors

Fixers wins
Ecologically

PERFECTE MARKETING MIX

rnZonder grenzen en met open vizier ideeën genereren, dat is waar het met een creatieve brainstorm om draait. Samen nadenken over innovatieve en inspirerende ideeën die de basis vormen voor onderscheidende creatieve in- en externe communicatie, nieuwe diensten, social media campagnes, inspirerende websites, veranderingsprocessen, commercials, virals, of wat dan ook. Wij passen iedere discipline toe, op het juiste moment, in de juiste vorm!

Andere
disciplines

Brand & Performance

Wij houden van ‘single minded’, heldere ideeën. Ideeën die relevant zijn, onderscheidend maar op de eerste plaats ook begrijpelijk voor de hele doelgroep.

Lees verder

Digital Marketing

‘Eco-systemen bouwen’. Zo noemen we het als we aan de slag gaan met een ROI gedreven aanpak. Meer likes zijn leuk maar betekenen helemaal niets als het niets doet voor online sales, leads of bezoekers.

Lees verder

360 Strategy

A goal without a plan is just a wish. Geen ellelange verhalen maar slimme workshops die rechtstreeks op de essentie afgaan. Duidelijk en overzichtelijk.

Lees verder

Technology

Of het nu een mobile app is, een corporate website of campagne site, ons team met specialisten zorgen voor de perfecte ervaring. Hoe complexer, hoe leuker…

Lees verder

Are you in it
to win it?

Ben jij ook superambitieus, maar heb je tegelijkertijd het gevoel dat er wel wat meer te winnen valt? Dan ben je bij Fightclub waarschijnlijk aan het juiste adres. Als je een uurtje van jouw tijd wilt investeren, dan zijn we daar zo achter. Het begint met een klik hier.

DAAR GAAT onze GOEDE NAAM

The Communication Company & Redcorner gaan verder als Fightclub. Eén bedrijf met één naam, één locatie, één P&L en één aanspreekpunt. Onze missie: creatieve- en vooral renderende campagnes maken voor onze klanten. Lees er hier meer over.

IN IT TO WIN IT.