Samen behalen we jouw doelstellingen

Ongeacht je doelstelling(en) van naamsbekendheid, marktaandeel, leads, omzet of winst. Wij brengen de verschillende online marketing disciplines samen in unieke online marketing strategieën die écht impact maken en groei voor jou realiseren. Wij breken onze analytische breinen graag over jou vraagstukken en/of helpen jou deze concreet te formuleren. Iedere dag dompelen we ons onder in de nieuwste features binnen zoekmachine optimalisatie, advertentiemogelijkheden, het testen van nieuwe hypotheses, en meer! Benieuwd naar ons werk of wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk ons werk of vraag een Expert Review aan.

Search Engine Optimisation (SEO)

We helpen jou met het vindbaar zijn in de organische zoekresultaten van de verschillende zoekmachines op de termen die voor jou belangrijk zijn middels zoekmachineoptimalisatie.

Meer »

Search Engine Advertising (SEA)

Met SEA helpen we jou dezelfde dag nog vindbaar te zijn in de verschillende zoekmachines met behulp van betaalde advertenties. Hierbij bepalen we op voorhand welke doelgroepen en zoektermen voor jou relevant zijn en monitoren we continu de voortgang, zodat er efficiënt wordt omgegaan met jouw advertentiebudget en maximaal rendement wordt behaald.

Meer »

Conversion Rate Optimisation (CRO)

Met conversie optimalisatie haal je meer rendement uit bestaand websiteverkeer. Vanuit data analyses en economische psychologie theorieën stellen we hypotheses op die we op basis van verwachte impact doorvertalen naar experimenten. Enkel experimenten die significant zijn worden doorgevoerd. Deze winnaars zorgen voor aantoonbare, duurzame resultaten daar ze over langere tijd voor meer rendement zorgen.

Meer »

Social Advertising (Social Ads)

Social media is een prominent onderdeel van ons dagelijks leven, waardoor we in staat zijn op de verschillende social media kanalen de juiste persoon, met de juiste boodschap, op het juiste moment kunnen bereiken. De platformen zoals Meta, Instagram, LinkedIn, TikTok etc. bieden de mogelijkheid te targeten op basis van locatie, leeftijd, interesses en meer! Hierdoor kunnen we kost-effectieve campagnes draaien, of het doel nu brand awareness, meer traffic, leadgeneratie of sales is.

Meer »

Performance Strategie

Het bepalen van de juiste middelenmix begint bij het opstellen van een (online) marketing strategie. Je kunt een euro immers maar één keer uitgeven. Onze Performance Strategen stellen op basis van diverse inzichten en sessies gezamenlijk met jou een marketing plan incl. roadmap op om zo de bepaalde doelstellingen en KPI’s te behalen. De performance wordt voortdurend bewaakt, zodat we tijdig kunnen bijsturen waar nodig.

Meer »

Marketing Automation (E-mail Marketing)

E-mail is voor de meeste industrieën nog steeds het meest rendabele kanaal(!). Daarom dient e-mail marketing een onderdeel te zijn van de totale middelenmix. We zetten e-mail marketing dus niet in als een alleenstaand kanaal, maar als een ondersteunend kanaal aan de andere marketingkanalen (full funnel approach). Bekijk onze bewezen werkwijze.

Meer »

Data & Reporting

Onze data gedreven aanpak vereist dat we absoluut zeker dienen te zijn van de data die we verzamelen. De data dienen we te valideren en de basis moet staan als een huis. Verder willen we alle stappen van vertoning tot en met harde sale compleet helder hebben. We verzamelen de micro- en macro-conversies en maken de funnel inzichtelijk. Dit is onze basis om regressie en progressie te kunnen meten en voortgang maken we voor je inzichtelijk via real-time dashboards.

Meer »

PERFORMANCE CASES

Namenenzo wins turnover & returns

DELTA WINS ALSO OUTSIDE ZEELAND

DRISCOLLS WINS
BRANDLOVERS

DELTA WINS ALSO OUTSIDE ZEELAND

Are you in it
to win it?

Ben jij ook superambitieus, maar heb je tegelijkertijd het gevoel dat er wel wat meer te winnen valt? Dan ben je bij Fightclub waarschijnlijk aan het juiste adres. Als je een uurtje van jouw tijd wilt investeren, dan zijn we daar zo achter. Het begint met een klik hier.